Economisire de energie!

Economisire de energie!

Prin încălzirea rapidă, sistemul NLD ihs face economie încă de la început. După doar 3 minute, sistemul inteligent de încălzire NLD ihs se află în zona de radiaţie ideală, care începe de la 85°C. Acest proces asigură căldura imediat când este nevoie.

Acest mod de acţionare rapid contribuie în mod considerabil la o economisire de energie în comparaţie cu alte instalaţii de încălzire disponibile pe piaţă, care necesită de regulă un timp de încălzire mult mai mare şi chiar din faza incipientă, energia consumată inutil nu este transformată în căldura de radiere dorită.

Luând în considerare ciclurile de încălzire ale funcţionării continue, sistemul inteligent NLD ihs reprezintă o economisire substanţială a costurilor de încălzire. Cel mai mare efect de economisire este dat de controlul inteligent. De ce să încălziţi încăperea când nu sunteţi acasă? Sistemul inteligent NLD ihs încălzeşte spaţiile în doar câteva minute.

Acesta poate să fie programat în aşa fel încât în lipsa dumneavoastră să se păstreze o temperatură de bază. În momentul în care doriţi să folosiţi un spaţiu sau o anumită zonă, puteţi să beneficiaţi de căldura potrivită în doar câteva minute.

De exemplu: Folosirea băii dimineaţa şi seara la o temperatură plăcută de 24°C. În acest caz, durata de utilizare rareori depăşeşte 2 ore. Pe parcursul zilei, raportându-ne la un program obişnuit, temperatura de bază va fi setată la 15°C.

Cu ajutorul aplicaţiei de control prin Smartphone sau tabletă, tipul programului poate să fie modificat spontan, în funcţie de necesitate.

Prin aplicaţia inteligentă a sistemului de încălzire NLD ihs, veţi proteja nu doar resursele naturale, ci şi portmoneul dumneavoastră.