Domeniile de utilizare
Sistemele inteligente de încălzire NLD ihs sunt universale şi pot să fie utilizate atât în interior cât şi în exterior. Toate spaţiile locative aparţin domeniului de utilizare natural. Spaţii drepte, care sunt folosite doar temporar precum camera bebeluşilor, sala de joacă, sălile de sport, grădinile de iarnă sau alte spaţii folosite rar sunt deasemenea ideale pentru sistemele inteligente de încălzire NLD ihs.

Indiferent că este vorba de încălzire suplimentară, soluţie de tranziţie sau de lungă durată: sistemele inteligente de încălzire NLD ihs creează confortul de încălzire ideal pentru orice situaţie.

Aici găsiţi o privire în ansamblu asupra domeniilor de utilizare:

  • Casele de vacanţă şi cabanele pentru sfârşit de săptămână
  • Domeniul gastronomiei, terase, locuri pentru fumat
  • Domeniul sportiv şi de relaxare
  • Panouri publicitare decorative şi suporturi pentru logo
  • Săli, studiouri şi ateliere
  • Utilizări medicale/terapeutice
  • Standuri de vânzare în piaţă
  • Uscarea spaţiilor şi a pereţilor

Tehnologie de vârf inovativă

Casele de vacanţă şi cabanele pentru sfârşit de săptămână sunt locurile ideale pentru sistemele inteligente de încălzire NLD ihs. Multe locuinţe de vacanţă din sudul Europei dispun de sisteme de încălzire insuficiente, respectiv nu au deloc posibilitatea de încălzire. Aceste locuinţe de rezervă sunt folosite adesea şi în afara anotimpurilor „fierbinţi”. Indiferent că vă petreceţi timpul primăvara sau toamna într-o zonă răcoroasă, sistemele inteligente de încălzire NLD ihs garantează încă din primul minut confortul locuinţei. Chiar şi cabanele pentru sfârşit de săptămână pot să fie fixate la temperatura dorită – cu ajutorul aplicaţiei de control prin Smartphone – înainte ca dumneavoastră să ajungeţi acolo.

Ferienhaus auf Mallorca
wellnesssport450x257

Centrele sportive şi recreative

În centrele recreative, bazele sportive şi saune există anumite zone care necesită încălzire doar pentru o perioadă scurtă de timp. Pentru situaţiile în care aceste spaţii sunt frecventate doar în orele din timpul dimineţii, încălzirea reglabilă este un avantaj considerabil, mai ales că aceasta se instalează repede şi este avantajoasă din punct de vedere al costurilor. Chiar şi pentru sălile de masaj (mese şi scaune) sau în sălile de gimnastică este nevoie de încălzire temporară. Puterea sistemului inteligent de încălzire NLD ihs reprezintă un avantaj foarte mare pentru aceste spaţii. Acestea creează o căldură relaxantă – exact în momentul în care este nevoie de ea. Pentru cazurile de acest gen, recomandăm montarea cu economisire de spaţiu deasupra scaunului ca fiind cea mai potrivită, fie sub formă atârnată, fie direct pe tavan.

Montajul pe tavan

Atelierele şi studiourile sunt de regulă deschise şi foarte spaţioase, dar sunt folosite doar parţial şi în trecere de oameni. Pentru aceste spaţii recomandăm instalarea modelului inteligent de încălzire NLD ihs în versiunea care atârnă de tavan. În acest fel, căldura va fi distribuită fără risipă exact în spaţiile speciale de utilizare.

DSC_6709_450x257_1
gewerbe_450x257

Utilizarea comercială

În utilizarea comercială, sistemul inteligent de încălzire NLD ihs oferă încălzirea ideală pentru studiouri, săli de aşteptare, săli mari (ex. stadioane acoperite) şi ateliere, săli sportive şi recreative şi….să nu uităm de terase şi spaţiile pentru fumat din incinta anumitor unităţi alimentare.

Folosiţi această alternativă avantajoasă din punct de vedere al costurilor şi care nu este nocivă pentru mediu, în contrast cu radiatoarele şi alte metode de încălzire tradiţionale!